IMAGINA

IMAGINA
CURS 2019-2020

dissabte, 30 de gener del 2016

JORNADA DE LA PAU A LA NOSTRA ESCOLA.

Cada 30 de gener, o el dia més proper de la setmana,  es celebra el Dia Escolar per la Noviolència i la Pau en commemoració d'un dels pacifistes més significatius del segle passat, Mahatma Gandhi. Justament d'ell és una de les frases que més recordem: "No hi ha camí per la pau. La pau és el camí".



A La Salle tenim com a lema d'aquest curs "És just i necessari", per la qual cosa hem volgut relacionar estretament la pau amb la justícia. Per això hem escollit com a símbol una paret construïda amb capses de sabates aportades per tots els alumnes de l'escola. Amb elles volem representar la nostra realitat, de vegades imperfecta i injusta, però també rica, canviant, dinàmica, capaç d'incorporar les iniciatives que tinguem per solucionar els conflictes o problemes. L'hem cobert i ornamentat amb dibuixos fets a classe que recollien les reflexions fetes sobre les injustícies i els valors que hi oposem, sabent que els canvis comencen per nosaltres mateixos, des del nostre interior.

En la nostra celebració unes alumnes de Batxillerat, la Mar Ramírez i la Marta Antón, van llegir un Manifest per la Pau, tots vam cantar una cançó del nostre company Miquel Àngel Diport:  "És just i necessari" i, finalment, el Fit de 2n de Bat i el Joel Marín de 3r d'ESO, van fer un grafit amb el nostre missatge d'adhesió a la pau.










 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada