IMAGINA

IMAGINA
CURS 2019-2020

dimecres, 21 de desembre del 2016

ENCESA SOLIDÀRIA AMB FUNDACIÓ COMTAL.






















Què seria de nosaltres sense el Nadal?
Què seria de nosaltres sense ser Llum pels altres?

Hi han moments de goig per a tot però, la verdadera felicitat es troba en els somriures de la gent, aquell infant ple de vida o aquell home al carrer que demana i es feliç sense res. Quan compartim amb els altres l’alegria que sentim dins nostre, aquesta es fa més plena, més gran.
Des de ja fa anys, els Escoltes i Guies d’Àustria viatgen a Betlem i allà encenen una espelma. Un cop han tornat a Viena, es celebra un acte ecumènic on, d’aquesta primera espelma, se n’encenen centenars d’altres, a través de les quals la flama es va escampant arreu del món, simbolitzant la pau que esperem que arribi a tots els racons del nostre planeta.
Avui aquesta flama la tenim aquí, a La Salle Horta, per omplir-nos a nosaltres i per fer-la arribar a les nostres llars i a tots aquells a qui coneixem. Encenem tots junts la Llum de Betlem per guiar-nos per un camí millor, on allò material no forma part i el que importa està sempre dins del nostre cor.
Amb aquest gest, volem compartir la nostra pau i alegria amb els nens i joves de la Fundació Comtal. Nens i joves com nosaltres però que no tenen la sort de tenir famílies i llars on viure. Nens i joves com vosaltres, que únicament a través de l’educació poden construir el seu futur. Nens i joves que, com nosaltres, necessiten la guia de l’Estel de Nadal per omplir la seva vida de pau i esperança.
D’aquesta manera complirem el mandat de Nostre Senyor: »Vosaltres sou la llum del món (…) i ningú no encén una llàntia per posar-la sota una mesura, sinó en el portallànties, perquè faci llum a tots els qui són a la casa. Que brilli igualment la vostra llum davant la gent; així veuran les vostres bones obres i glorificaran el vostre Pare del cel”.

BON NADAL
LA SALLE HORTA

Aquí us deixem unes imatges del que ha estat la nostra primera encesa solidària i nadalenca.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada